Harstad Aikidoklubb
Hyttetur for barna i Harstad Aikido klubb på Bjørnhaugen hytta (ved Myrvatn på Storjorda) 16. - 18. 2. 2007

* flere bilder fra leiren finner du på siden bilder


Vi var på Bjørnhaugen !!    skrev av Jitka Vesela (11 år)

Vi var på Bjørnhaugen hytte, noe som var strålende. Vi ble delt inn i to lag. På Sankyo laget var Øivind, Ödön og David. Og på Ikkyo laget var det jeg, Maryann, Pål og Tobias.
Vi fikk poeng for hver konkurranse, men det varierte en del. Men vi spilte også for moro skyld, men det var jo gøy og tenke på premien!  For premien var en stor melkesjokolade hver på vinner laget, og at taperne måtte bære oss og den tunge bagasjen til bilen uten protest.
Konkurransene var topp og gikk ut på hukommelse, styrke, balanse, tålmodighet, sammenarbeid, tegnig og spørsmål om Aikido. Vi stå på en rekke Roman kastet twist til oss. Noen fikk veldig lite og noen fikk veldig mye. Så vi delte rettferdig. Etter en ute konkurranse fikk vi sjokolade og varm kakao. Det var veldig hyggelig etter måltidene når vi fikk kjeks og vi fortalte historier og snakket. 
Vi trente både ute og inne. Ute trente vi med bokken (tresverd). Blant hvordan man skal behandlet den osv. Mens vi trente ute tok Roman bilder av oss som ble sikkelig stilige. Inne trente vi veldig forsiktig.  Vi flytta unna møbler.
Det var omtrent 20 konkurranser. Etter en ute konkurranse tapte Ikkyo laget 46 poeng på grunn av dårlig sammenarbeid. Det var et stort poeng tap for oss. Vi tvilte på at vi skulle vinne. Vi var forbered på og tape. Men vi vant!!!! På den siste konkurransen visste alle at Ikkyo vant hele greia. Men vi spilte jo for moro skyld. Men vi delte sjokoladen med alle de andre. Det var 2 utedo ca 18 meter unna hytta det var enkelt og finne fram, fordi det førte en sti fram til doet. Rommene var veldig fine. Man begynte og føle seg om hjemme når man hadde pakket ut tingene sine. Man hadde så vidt lyst og dra derfra. Mobil og elektroniske ting var lovt å ha med men vi kunne bare holde på med dem i fritiden.
For at laget ikke skulle miste poeng måtte de stille opp når de hørte fløyta, ha det ryddig på rommet sitt og være stille om natten.
Så vaska vi huset fra topp til tå og pakka sammen. Vi fikk også kvikk lunsj som deltagelse premie. Da vi skulle dra fikk ikke Paul start på bilen sin så vi måtte dytte han en del men det ordna seg til slutt og alle ble kjørt hjem.

Vis det ikke hadde vært for denne hytte ture hadde alle se på hverandre som medlemmer og ikke som venner.

Gøy hytte tur.